This website uses cookies to obtain statistical data about its users browsing habits. If you continue browsing we consider you accept their use.
You will always be able to revoke your consent and get more information here.

Hide
PASS SALES

Select the season ticket:

Pass Barcelona Calling Beirut

El TNC es converteix en la casa del Líban a Barcelona

Volem descobrir què passa teatralment en un dels països culturalment més actius de la Mediterrània, el Líban. Per això durant una setmana el TNC es convertirà en la casa del Líban amb Barcelona calling Beirut.

Autors, músics i actors d’un país devastat per la crisi econòmica i política que, malgrat la censura, lluiten per poder treballar en llibertat.

Pass ZIP
An exploration of love

L’amor és el protagonista de la segona edició del ZIP amb cinc propostes que exploraran tots els racons i les escletxes d’aquest tema universal.

Espectacles d’escena híbrida, investigació i nous llenguatges escènics. El ZIP obre les portes a les companyies locals i de fora per exhibir els seus treballs en una nova relació amb tots els possibles espais del teatre.

Cinc dies en els quals el TNC es converteix en un punt de trobada amb funcions, xerrades i exposicions per fer visibles companyies, creadors i creadores.Teatre Nacional de Catalunya, SA.
Plaça de les Arts, 1, 08013 Barcelona, Spain
Telephone: 933065700
Email: info@tnc.cat

Disclaimer
Cookies policy
Powered by